KATIL !

Başvuru Formu Programlar

Öğrenci Aktiviteleri, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler

Bütün öğleden sonra aktiviteleri, akşam aktiviteleri, gece eğlenceleri, günübirlik aktiviteler GAÜ yaz kamplarında standart ücrete dâhildir. Ancak, GAÜ Plus+ Programları ek ücrete tabii tutulur.

Tüm GAÜ yaz kamp aktiviteleri alanında deneyimli profesyonel eğitmenler tarafından yönetilir. Bunlar arasında:
  • Hoş geldiniz partisi
  • Plaj aktiviteleri: Jet Skiing, rüzgâr sörfü, su kayağı, sualtı dalış & Plaj Barbekü
  • Yüzme Havuzu Aktiviteleri
  • Aqua park
  • Spor Aktiviteleri
  • Binicilik
  • Dans Dersleri
  • Sinema Geceleri
  • Bowling
  • Tekne Turları
  • Arkeoloji gezileri
  • Karting
  • Dağcılık
  • Paintball
  • Golf
  • Alışveriş

Tüm öğrencilerimiz haftada iki gün kültürel ve sosyal mekânları ziyaret ederek gezileri süresince keyifli ve sosyal yönden verimli zaman geçireceklerdir. Öğrencilerin her türlü deneyim kazanmaları için gezilerimiz tüm gündür.

Kültürel Geziler: Sanat müzesi ve Arkeoloji müzeleri
Şehirlerdeki tarihi yerler ve kültürel geziler: Girne-Lefkoşa-Mağosa, Güzelyurt

Evening Activities

Evening activities give students the opportunity to wind down after a long day and get to know one another in a relaxed, multi-national environment. Most evenings the whole school takes part in the same activity.

Evening activities include:
  • Disco
  • Karaoke
  • Sports tournaments
  • International night
  • Talent night
  • Barbecue
  • Fashion show
  • Games night
  • Film night
  • Swimming gala
  • Pool party
  • Cinema trip
  • bowling trip

Afternoon Activities

Multi-Activity

On afternoons each week the students get to choose from a wide range of activities that take place at the school, using its fantastic facilities. They choose the activities during the morning and the options include tennis, swimming, football, basketball, volleyball, music, drama, arts & crafts, sports and much more.

Whatever kind of activity our students would like to pursue, whether water sports or barbecues, disco parties or boat trips, or one of our learning programs, they can rest assured that all our excursions are organized and supervised by our highly experienced team of coordinators and group leaders.

Sample Timetable

Take a look at a typical week's activities at GAU Summer Camps ( to be included) *****

Evening Entertainment

In addition to the children themselves being the ‘star’ of the activities most nights, on one night a week entertainers come to the school and perform for the summer school. Entertainers include musicians, dancers and performers