KATIL !

Başvuru Formu Programlar

Kıbrıs’ta Cennetin Tadına Varın

Kıbrıs dünyanın yedi harikasının tam ortasında konumlanmış eşsiz 9000 yıl öncesine dayanan tarihi olan ve güzellik tanrıçası Afroditin doğum yeri olan ada dır. Ada’nın her yerinde konuşulan ingilizce dili Akdeniz’de bulunan en temiz sahiller ve resim gibi doğası ile ve birçok farklı medeniyete ve kültüre ev sahipliği yapan Kuzey Kıbrıs cennetin yeryüzündeki mekanıdır.

Yalnızca bir yaz okulu olmaktan öte...

• Eğitim sektöründeki 27 yıllık deneyimiyle GAÜ – Uluslarası Yaz Okulu programlarını memnuniyetle sunmaya devam eder.
  • Bu program özellikle 7-17 yaş gurubundaki öğrenciler için hazırlanmıştır.
  • Yaz okulu dersleri İngilizcedir. Dersler anadili İngilizce olan öğretmenler tarafından öğretilir.
  • Sosyal, kültürel ve spor aktiviteleri uluslararası öğretmenler gözetiminde yürütülmektedir.
  • Geziler, sosyal etkinlikler, su sporları ve çeşitli yarışmalar gibi ders dışı etkinlikler de düzenlenmektedir. Bu tür etkinlikler öğrencilerin eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri, enerjilerini arttıracak ve gelecek ders yılı için motive olmalarını sağlayacaktır.

Uluslararası Yaz Okulunun Avantajları nelerdir?

• Farklı bir kültür ve yeni bir dil öğrenmenin keyfine varacaklar.
  • Bilgisayar destekli dil eğitimi, konuşma kulüpleri ve interaktif atölye çalışmaları ile sınırsız eğtim.
  • Aktivitelerde yer alarak entelektüel ve bedensel becerilerini geliştirecekler.
  • Ekip çalışması, yarışmalar ve projeler ile takım çalışması becerilerini geliştirebilecekler.
  • Dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocuklarla arkadaşlık kurma şansına sahip olacaklar.

GAU Summer School Aim

GAU Summer School aim is to create a unique environment conducive to learning, facilities include :
  • Beautiful dining hall
  • Gym and Outdoor swimming pool
  • 3 professional theatres
  • Modern, well equipped classrooms :Latest audio visual teaching aids and language lab
  • Internet Suite
  • Football, basketball, volleyball & tennis courts
  • Dance studios
  • Mixture of single, twin and multi-bed rooms.
  • A safe environment
  • Innovative teaching by talented, highly qualified teachers
  • Imaginative leisure and social program
  • enjoy a swim in GAU's CAMELOT BEACH